diumenge, 21 de gener del 2018

Treballs de recerca 2018: Cinema i Ciència-Ficció


En aquest treball de recerca es parla sobre els diferents paràmetres futuristes que podem trobar en les diverses pel·lícules de ciència ficció. L’objectiu d’aquest treball és analitzar aquests ítems descrits en els films i saber si avui en dia es troba en el mercat o si és possible aquest ítem en la nostra societat.

El contingut del meu treball està dividit en dues parts. En primer lloc, faig una història sobre el cinema de ciència ficció, incloent-hi la evolució dels còmics més importants d’aquest gènere a la gran pantalla. En segon lloc, arrel de la visualització de diferents pel·lícules, he realitzat un petit resum dels films i he analitzat els paràmetres futuristes amb la realitat actual per comparar si es troben aquestes idees en la nostre societat.

Finalment, he realitzat una pàgina web sobre el tema per tal d’acabar d’explicar l’anàlisis de les pel·lícules. L’enllaç a la meva web és la següent:


Com a conclusió podem dir que les idees descrites en els films han acabat sent possibles per la nostra societat, ja que aquests paràmetres es troben en el nostre mercat, encara que sigui amb alguna petita modificació, o en els casos més difícils està en fase d’investigació.


Amb l’elaboració d’aquest treball he gaudit molt, ja que he treballat sobre el meu gènere cinematogràfic preferit. A més he conegut diferents aspectes d’aquest tema que fins ara no sabia.

Arnau M.G.,alumne de 2n de Batxillerat