diumenge, 22 de gener del 2017

La UB i la UPF ens han visitat

Dins les activitats d'orientació acadèmica i professional que estem duent des de la tutoria de 2n de Batxillerat, aquest mes de gener ens ha visitat el professor Miquel Àngel Navarro de la Universitat de Barcelona (UB) i la Marta, membre del servei d'atenció a l'estudiant de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), per tal d'oferir als nostres alumnes unes xerrades per apropar-los al món universitari.

En aquestes xerrades els i les alumnes de 2n de Batxillerat han pogut conèixer directament de les universitat quins graus i dobles graus els ofereixen, que esperen d'ells a la universitat, que hi podran trobar en cadascuna de les diferents facultats i moltes altres informacions que els seran d'utilitat per tal de triar els seus estudis de futur i saber com serà el seu primer any universitari.

Aquestes trobades complementen la xerrada informativa Compartir Idees. La Universitat va a l'Institut que va tenir lloc el passat novembre a càrrec de tres alumnes de la Universitat de Barcelona dins del programa Aprenentage Servei UB i seran seguides de la visita a les Portes Obertes de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el proper 2 de febrer i la visita al saló de l'Ensenyament el proper mes de març.

Unes informacions molt interessants i útils per als nostres alumnes en un moment en què han de començar a prendre decisions de futur.