dimecres, 30 de desembre del 2015

Treballs de recerca 2015-2016

Comunicació no verbal. Entens el teu llenguatge corporal?

Des de la nostra infància ens han ensenyat la comunicació verbal, com parlar, com escriure, però que succeeix amb aquella comunicació que no ens han explicat? Té menys importància? La resposta és no. Aquella comunicació que no ens han ensenyat ni explicat és la comunicació no verbal. Amb aquest llenguatge ens adonem que tot té un missatge, i una comunicació i nosaltres som els responsables. Des del que diem, com ho diem i com ho gesticulem. Els gestos, les mirades, els silencis... tot té un missatge i alguns cops no som conscients i estem equivocats. Per tant, perquè no prestem atenció a aquest llenguatge?

La hipòtesis del treball era conscienciar a la gent d’aquest llenguatge no estudiat però que està entre nosaltres. Però no només conscienciar a la gent, sinó també a mi mateixa, ja que quasi mai ens adonem del poder que té aquesta comunicació. Un estudi no tancat, sinó que dia rere dia és una investigació que avança i aprens que no té cap límit. Aquest procés en el treball es veurà dut a terme amb una part teòrica i l’altra pràctica des de tres punts de vista; enquesta, anàlisi d’una escena d’un film i curtmetratge.

Però la qüestió més important sorgeix ara. Amb el que he estudiat i demostrat, ha servit per a que la gent s’adoni més d’aquest llenguatge? La gent que ha estat en alguna part del procés ara és conscient d’aquest llenguatge o la seva opinió no ha variat? Tu que en penses?

https://www.instagram.com/comunicat8/