dissabte, 16 de març del 2019

Treballs de recerca 2019: Del mar a la taula


El meu treball de recerca neix del meu interès inicial per la cuina i gastronomia. 

He volgut aprendre i donar a conèixer tot el procés de la mar a la taula. 

Conèixer les tècniques de pesca tradicionals utilitzades en l'actualitat a Catalunya, fent visites als ports pesquers i sortides a l'alta mar amb pescadors professionals.

I la posterior comercialització dels productes que ens dóna la mar, tant en venda a l'engròs (Llotges i Mercabarna) i la venda al detall i posant exemples verídics i viscuts en primera persona juntament amb professionals del sector en ambdós casos. 

I per finalitzar el treball, he ensenyat el procés de manipulació del producte en el món de la restauració i com treure-li profit en les cuines de les nostres llars, mostrant-vos un vídeo recepta pròpia elaborant un plat típic mariner de la nostra terra.




Oriol R.E., alumne de 2n de Batxillerat