dimarts, 19 de setembre de 2017

Mots Encreuats (ME), s'aixeca la veda!

Bon vespre a tothom!!!

Amb el nou curs, aixequem la veda de la presentació dels mots encreuats (+0,25p de la nota final per ME).

En farem cinc cèntims:

Us heu de descarregar l'App dels Mots encreuats en català de La Vanguardia (els fa en Màrius Serra). Us hi heu de donar d'alta i hi trobareu un munt de ME a fer. N'hi ha de gratuïts i n'hi ha de pagament i es van actualitzant cada poquet temps, és a dir, n'hi van posant de nous. L'objectiu és aconseguir correctament ME.

Com sabreu que els heu fet bé?
Perquè un cop hi poseu la darrera paraula correcta, les lletres esdevindran de color verd.

Un cop el tingueu correctament fet, com m'ho heu de fer saber?
Per una banda, des de l'aplicació mateix trobareu la típica icona del sobre per tal de fer-lo saber per correu electrònic, per tant m'ho heu de fer arribar a hector.glaria@immaculadahorta.org. En aquest cas només se'n farà saber que l'heu acabat amb un temps determinat. Alerta! No són pas fàcils de resoldre, així que el ME que s'hagi fet en menys de 30 minuts no tindrà validesa perquè la mitjana que m'hi he trobat durant tres anys que s'estan fent és d'entre 45-50 minuts.
Per una altra banda, haureu de fer la captura de pantalla del ME acabat correctament i fer-me-la arribar a la mateixa adreça. Si manca cap de les dues coses no accepto com a bo el ME.

Tingueu en compte, molt important, que no només hi "jugueu" vosaltres, sinó que és obert des de 3r de l'ESO fins a 2n de Batx. Què vol dir això? Que si lliureu un ME que hagi estat ja fet i presentat no puntuarà pas.

Dilluns de cada setmana, sempre que s'hi presentin, es publicarà al bloc l'actualització del ME presentats perquè els tingueu en compte.

Així que el proper dilluns esteu-hi a l'aguait.

De moment, com a excepció, us en deixo la darrera actualització.

Au, siau!