dimecres, 13 d’abril del 2016

15è Fòrum de Treballs de Recerca del districte d'Horta-Guinardó.

L'alumne Marc Oliva Martínez de 2n de Batxillerat ha exposat el seu treball de recerca "La implantació de les noves tecnologies a l'aula" dins el 15è  Fòrum de Treballs de Recerca del districte d'Horta-Guinardó.

Cada any, se seleccionen per al Fòrum de Recerca els vuit millors treballs de recerca presentats pels col·legis i instituts del districte. Enguany, el treball del Marc ha estat un d'aquests seleccionats.

El treball fa una aproximació a com s'estan aplicant les tecnologies a les aules i les innovacions metodològiques que ha suposat la seva implantació. Hi ha una part teòrica on es pot copsar l'evolució de les tecnologies a les aules al llarg dels temps, i una part pràctica on el Marc ha enquestat alumnes de batxillerat i professorat de l'escola per veure com han viscut la implantació de les tecnologies a l'escola i, també, ha preparat una classe per als alumnes de 2n de Primària utilitzant metodologia tradicional i metodologia TAC. Finalment, les conclusions sobre com han respost els alumnes a cadascuna d'aquestes metodologies i com estan aplicat-se les tecnologies a les aules actualment.

Un gran treball que ha tingut el reconeixement del jurat del Fòrum de Recerca. 

Enhorabona Marc!