dimecres, 7 d’octubre del 2015

FICCIONS, l’aventura de crear històries...

Tant si t'agrada escriure individualment com si ho fas en equip, no et pots perdre Ficcions...

Us en faig arribar la informació tal i com l'he rebuda jo:



El funcionament
El concurs es desenvoluparà a través del web www.ficcions.cat, un punt de trobada totalment renovat, on a més de publicar-hi les seves històries, els participants podran trobar-hi notícies, entrevistes i enllaços d’interès per desenvolupar l’activitat. FICCIONS consisteix en la creació d’una història literària de tres capítols a partir d’un dels cinc inicis de novel·les d’autors nacionals i internacionals que proposem. En edicions passades s’han utilitzat textos de: Haruki Murakami, Bernat Metge, Blanca Busquets, Pep Coll, Suzanne Collins, Xavier Moret, Andrea Camilleri entre d’altres.

S'hi pot participar individualment o en grups de fins a tres persones.

El jurat i els premis
FICCIONS començarà el període de registre el 2 de novembre fins al 23 de febrer (inclòs), el 2 de febrer començarà la pujada del primer capítol i s’acabarà el 7 d’abril de 2016 amb l’entrega de l’últim. El jurat, format per persones vinculades al món de la literatura i de l’educació, valorarà la qualitat i l’originalitat de les històries. El veredicte es farà públic a l’acte de cloenda al maig, on els finalistes i el professorat hi seran convidats.



En aquesta edició el primer premi serà un iPhone o una Play Station 4, en funció del que els participants hagin triat en el moment de la inscripció, per a cada membre del grup guanyador.
El segon premi serà un iPod Touch i els guanyadors territorials com a reconeixement a la millor història de cada zona rebran un iPod shuffle.


Ja ho sabeu, si us hi animeu feu-m'ho saber i us acompanyaré en aquesta aventura escriptora...